Camper voor 80% ingeladen - Reisverslag uit Lisserbroek, Nederland van Riet & Jan Vink Vink - WaarBenJij.nu Camper voor 80% ingeladen - Reisverslag uit Lisserbroek, Nederland van Riet & Jan Vink Vink - WaarBenJij.nu

Camper voor 80% ingeladen

Blijf op de hoogte en volg Riet & Jan Vink

19 Augustus 2012 | Nederland, Lisserbroek

Hallo luitjes

Vanmorgen hebben we - voordat de grootste hitte van de dag kwam - onze camper ingeladen met alle niet-bederfbare spullen.

Morgen laden we de rest in en dan vertrekken we uiterlijk 11 uur richting Gapinge. We logeren daar 3 nachten bij Anke (freule van Gapinge tot Veere ;-D))) & Adrie van Tatenhove.

De weersvoorspelling voor de komende dagen is gunstig en gelukkig niet meer zo warm als vandaag. Want met méér dan 30 graden celsius is het geen pretje om in die "bak" te slapen.

Wij zullen jullie - voor zover mogelijk - weer deelgenoot maken van onze camperreis richting onze vrienden Petra & Wim, die in Saint Seine een leuk vakantiehuis bezitten. Daar hopen we het weekend van 7 september ook onze vriend Arie (alias Aqua), Jan z'n broer Kees en zijn vriendin Andrea te ontmoeten.
We gaan daar oefenen voor het nieuwe klaverjasseizoen onder het motto "Übing macht den meister".

Groetjes en tot horens van de Vinkies

• 19 Augustus 2012 - 22:38

Lenie Vink:

Fijne vakantie, Ik ga morgenochtend naar het ziekenhuis, want ik krijg een nieuwe heup!
    Groeten van Lenie Vink.

• 19 Augustus 2012 - 22:56

Riet & Jan Vink Vink:

Hallo Lenie, bedankt voor jouw reactie. Ik wens je morgen sterkte toe tijdens en na de operatie. En dat je er veel baat van mag hebben. We zullen morgen voor je duimen.

• 19 Augustus 2012 - 23:27

Wilma:

Hoi Jan en Rita

Wij wensen jullie weer een fantastische reis toe met veel mooi weer, en Jan jij hebt toch airco in die bak van je???????

Veel plezier en geniet ervan.

Groetjes Carel en Wilma

• 20 Augustus 2012 - 01:05

Conny:

Fijne reis vrienden, geniet ervan, xxxx R & C.

• 20 Augustus 2012 - 08:02

Netty:

Goede reis en pas op voor blessures :)

• 21 Augustus 2012 - 01:19

Jan en Rita ook wij wensen jullie een fijne vakantie, en volgen jullie op de voet [nou ja, op waar ben jij , natuurlijk] veel plezier Cor en Ella

• 21 Augustus 2012 - 18:55

Wim:

Jan, in het duits klinkt indrukwekkend maar het frans is wat modieuzer l'expérience est le meilleur proffesseur. in ieder geval “ervaring is de beste leermeester” en dat staat als een huis, Petra en ik kijken er naar uit, een goede en mooie reis naar De Wensput , Groetjes PeWi